Alle routes

Langs de kustplaatsen Noordwijk en Katwijk, door de duinen naar Scheveningen.

Totale afstand61 km

Tijdsduur4-6 uur

Strand en duinen Open in Routenetwerk app

 

of bekijk de route naar Scheveningen in je browser.

Via het mooie landgoed Nieuw Leeuwenhorst fiets je naar Noordwijk. En net als zeelieden zich moesten verlaten op een baken vormt de kenmerkende vuurtoren daar nu jouw fietsbaken om je tocht langs de kust te beginnen. Door de duinen en met wat geluk vergezeld van de zon rijd je via het vissersdorp Katwijk naar Scheveningen. Onderweg zul je verschillende invloeden van de natuur ervaren.

Aan het strand gelegen is dit een van de bekendste en populairste badplaatsen van ons land. Bezoek de pier waarbij je het gevoel hebt of je zelf in de zee staat, of geniet van een hapje en drankje op een terras aan de prachtige boulevard.

Bezoek de pier waarbij je het gevoel hebt of je zelf in de zee staat

Ga vervolgens via de duinen terug naar Katwijk. Neem de gelegenheid om versgebakken vis of een broodje haring te kopen om extra kracht op te doen voor het laatste gedeelte van je fietstocht. Je passeert de Space Expo, een permanente ruimtevaarttentoonstelling die van dinsdag tot en met zaterdag te bezoeken is. Vervolgens fiets je via Noordwijk Binnen weer terug naar Noordwijkerhout.

 

 

Stel je vraag via WhatsApp