Mountainbike huren: voor de avontuurlijke rijder

Meerdere mountainbikes in verschillende maten.

Crossen door de duinen

Huur een mountainbike en maak een avontuurlijke en uitdagende route door het overweldigende duin- en dennengebied van Noordwijk. Op de hoge duintoppen van dit traject heb je uitzicht op het strand en de bollenvelden. Ook kun je onderweg verschillende tastbare overblijfselen uit de Tweede Wereldoorlog tegenkomen, zoals bunkers en een golvende antitankmuur.  Hoewel de route technisch redelijk moeilijk is, kan deze zowel door beginners als ervaren mountainbikers gereden worden. Bochten volgen elkaar snel op, en gaan soms gelijk over in een steile klim. Om van het ene deel van de route bij het andere te komen zal heel af en toe van de reguliere weg gebruik moeten worden gemaakt. Een ongeschreven regel is dat je als mountainbiker dan andere weggebruikers respecteert.

Een gedetailleerde kaart en helm worden door ons geleverd. Op de kaart staan de route en hoe te komen bij het startpunt weergegeven. Er zijn verschillende maten mountainbikes (small, medium, large en extra large); leidraad hierbij is de lengte van de persoon die er gebruik van maakt. Voor kinderen met betrekking tot de kindermountainbike geldt hetzelfde. Tijdens het boeken op onze website zijn deze betreffende lengtes ten opzichte van de maat van de bike terug te vinden. Aarzel bij twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Ben je op zoek naar een inspirerende of uitdagende groepsactiviteit, denk dan eens aan een mountainbike clinic of een mountainbike tour met gids. Informeer naar onze mogelijkheden.

 

Stel je vraag via WhatsApp