Over Rent-a-Bike van Dam

Rent-a-Bike van Dam is opgericht in 2003 en richt zich volledig op het verhuren van fietsen. Bij ons staat persoonlijke aandacht en betrokkenheid hoog in het vaandel. Of je nou als vakantieganger bij ons in de winkel komt of als bedrijf honderden fietsen laat bezorgen.

 • Ervaringen van anderen

  Deel hier jouw favoriete Rent-a-bike van Dam moment of bekijk die van anderen!

  Bekijk ervaringen >
 • Kom bij ons werken!

  Werken in een jong en enthousiast team?
  Solliciteer nu!

  Naar de vacatures >

Ons team

RentaBike_stephanie_van_straten

Stephanie

Ik ben vaak onderweg om de fietsen op locatie te krijgen. Ook ben ik in de winkel te vinden en maak ik fietsen. Een bezige bij zoals je ziet.

rent a bike werknemer manuel

Manuel

Vaak ben ik te vinden bij een van onze partners om te zorgen dat elke fiets rijdt als een zonnetje. Heb je toch een lekke band dan schiet ik je te hulp. #ambu #nostress

rent a bike werknemer joostt

Joost

Ik hou van cijfers en knallen. Behalve als de knal een lekke band is..

rent a bike werknemer max

Max

Elke fiets heb ik in mijn handen gehad. Met liefde zorg ik ervoor dat elke fiets altijd in topvorm is.

rent a bike werknemer Thijs

Thijs

Opgegroeid tussen de fietsen. Ik houd van buiten bezig zijn en een uitdaging. Is er een probleem? Dan los ik het voor je op.

rent a bike werknemer Teun

Teun

Ik ben een van de seizoenshelden en spring bij waar nodig tijdens de drukte. Dikke tip! Solliciteer en word onderdeel van het leukste team van de bollenstreek.

SamvanDamPortret

Sam

Ik kon eerder fietsen dan lopen en ben al van jongs af aan betrokken bij de fietsverhuur. Er is niets mooiers dan mensen een leuke dag te bezorgen en hoe kan dat beter dan op de fiets.

Jesse_portret_rentabike

Jesse

Per ongeluk ben ik hier aan komen waaien… en eigenlijk nooit meer weggegaan. Dat zegt toch genoeg. Het leukste vind ik om te zorgen dat iedereen met een lach de deur uit gaat.

Stel je vraag via WhatsApp